Gratis iPad bij telefoon abonnement

ipadBekijk acties:
Gratis iPad kado bij Algebeld
Gratis iPad bij Castle
iPad kado bij abonnement bij GSMeasy
Typhone – gratis iPad kado

Er zijn verschillende manieren om aan een gratis iPad te komen. Vaak wordt er gedacht aan vreemde websites die een iPad beloven, maar helemaal niets geven. Toch zijn er grote bedrijven die echt een gratis iPad weggeven. Dit hippe speeltje van Apple is bijna niet meer weg te denken uit onze samenleving. We gebruiken de tablet voor het versturen van e-mails of het maken van filmpjes en foto’s. Zelfs het regelen van bankzaken is geen enkel probleem met de tablet. Klinkt dus als het ideale kado, maar waar regel je nu nog een gratis tablet?

Gratis iPad bij een telefoon abonnement

Een gratis iPad krijg je bijvoorbeeld bij het afsluiten van een nieuw telefoon abonnement. Je kan zelf kiezen uit de iPad mini of de iPad Air. Beide tablets zijn van de hoge kwaliteit die je van Apple gewend bent. Je kan dus gebruik maken van een full HD retina beeldscherm en een prachtige ingebouwde Full HD videocamera. Met deze camera schiet je de mooiste beelden van een luxe vakantie aan het strand of een wereldreis. Dit alles krijg je gewoon kado bij een nieuw telefoon abonnement. Je krijgt hier soms zelfs een gratis telefoon bij kado als je kiest voor een iPad mini. Dit is wel afhankelijk van het telefoon abonnement dat je afsluit en natuurlijk de provider. Verschillende telefoon providers bieden de gratis iPad aan en anders kan je altijd nog gebruik maken van de gratis overstapservice.

Gratis iPad bij de krant

De digitale krant is steeds populairder en we lezen graag in de ochtend even de krant door. Maar wist je dat je ook de papieren krant op je tablet kan ontvangen? Dan heb je natuurlijk wel een tablet nodig en dit dachten ze ook bij de krant. Diverse kranten geven dan ook een gratis iPad kado als je bij hun een tweejarig abonnement op de digitale krant afsluit. Iedere ochtend ontvang je de krant digitaal op je tablet en kan je hem lekker onderweg lezen. De foto’s zijn nog duidelijker dan in de papieren krant dankzij het scherpe retina beeldscherm van je tablet.

Gratis iPad bij energiemaatschappij

Energiemaatschappijen doen er vaak veel aan om klanten te winnen. Eén van die dingen is het weggeven van een gratis iPad. Sommige energiemaatschappijen geven de tablet dan ook graag weg in combinatie met een nieuw energiecontract. Dit contract is wel vaak voor twee of drie jaar, maar dan krijg je wel een gratis iPad kado. Met de iPad kan je niet alleen leuke spelletjes spelen of foto’s maken. Het is ook mogelijk om je energie in de gaten te houden met besparende apps. Je kan zo ook nog eens geld besparen met je eigen gratis iPad. Op jaarbasis kan dit oplopen tot honderden euro’s je verdient zo ook nog eens je gratis iPad Mini terug. Maak vandaag nog gebruik van een actie om je eigen tablet in huis te halen zonder er een euro voor te betalen. Je bent ook nog eens net zoveel kwijt voor je energie als anders dus reden genoeg om te kiezen voor dit unieke aanbod.