Gratis televisie kado

Samsung TVBekijk acties:
Gratis televisie bij Algebeld
Televisie kado bij Castle
Televisie bij abonnement bij GSMeasy
Gratis TV kado bij Typhone

 

Een gratis televisie kado klinkt misschien als een soort sprookje. Vaak ben je bang dat je opgelicht wordt en dat er helemaal geen gratis televisie is. Gelukkig zijn er ook manieren om toch aan een gratis televisie te komen zonder opgelicht te worden. Eén van deze manieren is door gebruik te maken van een aanbieding bij een telefoon provider. Sommige telefoon providers zoals Tele2 en Vodafone willen nog weleens stunten om nieuwe klanten te trekken. Ze doen dit door met spectaculaire aanbiedingen te komen. Eén van deze aanbiedingen is een gratis televisie kado bij een nieuw telefoon abonnement. Ben je al klant bij Tele2 of Vodafone? Dan kan je gewoon je telefoon abonnement vernieuwen via de website waar je de aanbieding gezien hebt. Je krijgt dan gewoon als bestaande klant een gratis televisie kado bij een nieuw tweejarig telefoon abonnement.

Haal 3D in huis met een gratis televisie kado

Heb jij op dit moment nog helemaal geen 3D televisie, maar zou je er wel graag één willen? Pak dan vandaag nog je kans en haal eindelijk een 3D televisie in huis. Een telefoon abonnement maakt het mogelijk om voordelig een nieuwe tv in huis te halen. Je denkt nu misschien aan een hele kleine televisie. Natuurlijk kan je een voordelig telefoon abonnement afsluiten en hierbij een 40 of 42 inch televisie krijgen. Maar wat dacht je van een gigantische 3D televisie van 50 inch van merken als Philips of Samsung? Je krijgt de gratis televisie kado als je een nieuw telefoon abonnement weet af te sluiten.

Gratis televisie kado met smartphone

Het nadeel van een gratis televisie kado bij telefoon abonnement is dat je geen nieuw toestel krijgt. Misschien is je oude toestel nog goed genoeg, maar duurt twee jaar toch wel een beetje te lang. Het is dan misschien handig om te kiezen voor een nieuwe televisie met smartphone. De abonnementen zijn soms ietsje duurder en je krijgt er een simpele smartphone voor terug. Ondanks dat de toestellen niet de duurste zijn voldoen ze aan de eisen waar de meeste gebruikers een toestel voor gebruiken namelijk voor internet en WhatsApp. Uiteindelijk kan je zelf besluiten of je wel of niet gebruik wil maken van deze aanbieding. Je kan de prijzen online vergelijken tussen een gratis televisie kado met een simpele smartphone of een televisie zonder smartphone.

Een groot beeldscherm bij een telefoon abonnement

Heb je nu een vrij kleine televisie? Misschien droom je wel van een echte grote televisie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gratis televisie kado van het merk Philips? Je kan hierbij kiezen voor een televisie van maar liefst 50 inch. Een groter formaat kan je bijna niet wensen en je krijgt hem helemaal gratis bij een telefoon abonnement. Het enige dat je hoeft te doen is een nieuw abonnement afsluiten voor twee jaar of je huidige abonnement verlengen voor twee jaar. Binnen een paar dagen staat je nieuwe grote televisie al in huis en krijg je helemaal gratis het echt bioscoop gevoel.