Ben abonnement met kado

ben

Bekijk acties:
Algebeld – BEN abonnement met kado
Castle – BEN met kado
GSMeasy – telefoon + kado
Typhone – telefoon en kado

Ben is vanaf 2002 in handen van T-mobile en bood in eerste instantie alleen Prepaid telefoons aan. Daarna kwamen er sim only abonnementen bij en sinds 2013 is het zelfs niet meer mogelijk om prepaid te bellen. Sinds kort is het ook mogelijk om een Ben abonnement met kado af te sluiten. Ben werkt op het betrouwbare netwerk van T-mobile en is eigenlijk één van de enige Nederlandse zusterbedrijven van het bekende Duitse netwerk. De slimme naam van het bedrijf blijft goed hangen bij de consument en staat bekend om voordelige telefoon abonnementen. Nu kan de naam ook blijven hangen als een Ben abonnement met kado. Bij het afsluiten van een nieuw telefoon abonnement kan je dan kiezen uit leuke kado’s als je voor minimaal twee jaar abonnee blijft.

24 maanden lang korting

Een Ben abonnement met kado kost zeker veel geld? Dit zou je denken, maar niets is minder waar. Een Ben abonnement met kado kan zo uitgebreid als je zelf wilt. Je kan bijvoorbeeld 24 maanden lang gebruik maken van een scherpe korting. Bij sommige telefoon aanbieders krijg je alleen de eerste maanden korting. Na bijvoorbeeld twaalf maanden worden je vaste lasten ineens verdubbeld. Dit is niet alleen niet zo netjes, maar je voelt het ook nog eens in je portemonnee. Ongeacht welk telefoon abonnement je uitzoekt je krijgt altijd een telefoon abonnement met korting.

Gratis telefoon als kado

Een Ben abonnement met kado betekend dat je bij een tweejarig telefoon abonnement altijd iets leuks mag uitzoeken. Tegenwoordig zijn er nog weinig providers waarbij je echt een gratis telefoon krijgt. Vaak dien je een hoop geld bij te betalen of krijg je tegenwoordig een lease telefoon. Het uitdelen van gratis smartphones blijkt voor veel bedrijven veel te duur geworden. Ben is de één van de weinige providers waarbij je nog een Ben abonnement met kado krijgt. In plaats van een heel duur kado kan je kiezen voor een gratis smartphone. Ontdek zelf welke smartphone het beste bij jouw past en welke jij graag gratis wel hebben. Uiteraard kan je kiezen voor de nieuwste modellen zoals je zou verwachten van een gratis kado bij een nieuw telefoon abonnement.

Overstappen naar Ben abonnement met kado

Heb je op dit moment een telefoon abonnement ergens anders lopen, maar wil je toch gebruik maken van de scherpe aanbieding bij Ben? Het is geen probleem om over te stappen dankzij de gratis overstapservice. Je kan één maand voor het aflopen van je telefoon contract overstappen naar een Ben abonnement met kado. Alles wordt voor je geregeld van een nieuw nummer tot een leuk kado als welkom. Uiteraard mag je het kado helemaal zelf uitzoeken in de shop van Ben. Hierbij staat direct aangegeven hoeveel geld je kwijt bent voor je nieuwe telefoon abonnement. Ontdek zelf welke telefoon past bij waar jij naar opzoek bent met een nieuw Ben abonnement met kado. Kies je eigen kado uit en profiteer van de extra lage tarieven op een betrouwbaar T-mobile netwerk inclusief een 4G verbinding.