Gratis 3Ds bij abonnement

Nintendo 3dsBekijk acties:
Gratis 3ds bij Algebeld
3Ds bij telefoon abonnement bij Castle
GSMeasy – telefoon + 3ds kado
Typhone – telefoon en 3ds

De Nintendo 3DS is voor veel ouders de perfecte oplossing om hun kinderen een paar uurtjes zoet te houden. Met de kleine miniconsole kunnen de kinderen onderweg hun favoriete spelletjes spelen. Spelletjes als Mario, maar ook Disney klassiekers. Met Professor Layton is er zelfs voor volwassenen nog wel wat te vinden om op de 3DS te spelen. Toch is er minder vraag naar de 3DS met de smartphone. De meeste kinderen spelen nu gewoon even een spelletje op de smartphone. Maar wat als je een Nintendo 3DS bij telefoon krijgt? Je hoeft dan geen honderden euro’s meer te betalen, maar je krijgt de spelcomputer gewoon gratis bij een nieuw abonnement. Leuk als verjaardagskado voor de kinderen waar je echt helemaal niets voor hoeft te betalen.

Net zoveel betalen als bij een normaal abonnement

Natuurlijk klinkt een 3Ds bij telefoon heel verleidelijk, maar je denkt meteen aan torenhoge prijzen. Normaal betaal je ongeveer € 20 per maand en je hebt geen zin om nu ineens € 30 of € 40 per maand te betalen voor een 3DS. Gelukkig zijn deze aanbiedingen er niet als je graag een 3DS bij telefoon wilt hebben. Tussen de € 18 en € 25 zijn er telefoon abonnementen verkrijgbaar waarbij je een gratis 3DS krijgt. Naast de 3DS krijg je vaak ook nog een simpele smartphone kado. Je betaalt dus nooit meer dan voorheen en je haalt een leuk voordeel uit de vaste lage maandkosten. Profiteer nu van een kado die eigenlijk nooit weg is en speel de leukste games met je kinderen op de 3DS.

Binnen 24 uur een Nintendo 3Ds bij telefoon

Ga je een heel nieuw telefoon abonnement afsluiten? Dan krijg je al binnen 24 uur vaak een 3DS bij telefoon thuisgestuurd. Handig als je opzoek bent naar een last minute kado die niet teveel mag gaan kosten. Bij deze actie krijg je altijd een standaard telefoon abonnement aangeboden. Wil je toch liever meer belminuten? Dan kan dit uiteraard tegen een meerprijs geregeld worden. Wil je overstappen naar een 3DS bij telefoon? Geen probleem want met de overstapservice gaat je nieuwe abonnement in bij een nieuwe provider inclusief je oude nummer. Dit kan overigens wel alleen in de laatste maand van je telefoon abonnement. Door de gratis overstapservice kan de afhandeling soms wel iets langer duren. Het kan dus zo zijn dat het wat langer duurt voor je de gratis 3DS in huis hebt. De snelste methode is natuurlijk een compleet nieuw telefoon abonnement, maar dan dient de huidige zelf te worden opgezegd en raak je het nummer kwijt.

De leukste games voor jong en oud op de 3ds bij telefoon

Van kleine kinderen tot volwassenen ze kunnen de leukste games eenvoudig spelen op hun nieuwe 3DS. Van Mario kart tot Professor Layton of de Disney Prinsessen. In werkelijk iedere leeftijdscategorie is wel een spel uitgekomen voor de 3Ds. Neem je een 3DS bij telefoon? Dan ontvang je ook nog eens het nieuwste model inclusief 3D functie dit wordt dus extra genieten.