Gratis Netbook bij abonnement

gratis netbookBekijk acties:
Algebeld – telefoon abonnement met netbook
Castle – telefoon met netbook kado
GSMeasy – telefoon + netbook kado
Typhone – telefoon en netbook kado

Een Netbook gebruiken we allemaal weleens in de trein of onderweg naar huis. Veel mensen maken bij een computer eigenlijk alleen nog gebruik van het internet. Waarom zou je dan investeren in een dure laptop waarbij je eigenlijk alleen maar het internet van gebruikt? Natuurlijk kan je ook een tablet overwegen, maar die is vaak duurder dan een netbook. Als je echt goedkoop aan een netbook wil komen dan is een gratis netbook iets voor jouw. Je krijgt de laptop gratis als je een telefoon abonnement afsluit tijdens een speciale aanbieding actie. Je hoeft hierbij geen dure telefoon abonnementen te verwachten. Vaak ben je hetzelfde kwijt als bij een normaal smartphone abonnement. Heel soms ben je zelfs minder geld kwijt en krijg je er ook nog iets moois voor terug.

Gratis Netbook en smartphone

Het is natuurlijk een hele leuke actie als je een gratis netbook in ontvangst kan nemen bij een nieuw telefoon abonnement. Alleen je hebt wel nog een oude smartphone of telefoon nodig om je simkaartje in te doen. Misschien heb je die nog van je vorige abonnement, maar wordt je toestel toch wel slecht. Doordat een netbook voor een provider niet zo duur als een iPhone 6 kunnen ze vaak een gratis laptop aanbieden in combinatie met een smartphone. Verwacht geen dure smartphone maar een simpele Samsung Ace of Nokia Lumia kan er vaak nog wel vanaf. Je kan zo toch nog een nieuw toestel gebruiken in combinatie met je nieuwe gratis laptop.

Netbook voor de basis functies

Een Netbook kan je natuurlijk niet gebruiken voor het spelen van de nieuwste games. Maar je de computer wel prima gebruiken voor de basis vaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld het internet om te e-mailen of je bankzaken te regelen. Het bijwerken van je social media of het werken in Word en Excel. Verwacht overigens geen mega geheugen vaak werken de netbooks in de cloud waar de bestanden zijn opgeslagen. Daarnaast is er een klein intern geheugen om bijvoorbeeld software als het Officepakket in op te slaan. Soms zijn er wel Apps met spelletjes die je op de gratis netbook kan installeren. Als je een laptop eigenlijk alleen voor dit soort functies gebruikt dan is een netbook misschien veel slimmer en goedkoper dan een volledige laptop. Als je de netbook gratis krijgt dan is de keuze vooral bij jouw. Wil je graag een netbook of een laptop?

Voordelen van een gratis netbook

Als je kan kiezen tussen een gratis laptop of netbook dan denken mensen direct aan een laptop. Maar waar gebruik je een laptop eigenlijk voor? Als je dit allemaal voor je ziet dan is een netbook veel sneller een betere keuze. Je krijgt de netbook niet alleen gratis bij een goedkoper telefoon abonnement, maar hij is ook nog eens lichter en energiezuiniger. Vooral als je onderweg wil werken of op reis gaat is een lichte laptop veel idealer. Je ontdekt al snel dat je de beste keuze gemaakt hebt door te kiezen voor een lichte netbook in plaats van een laptop.