Gratis Playstation 4

gratis playstationBekijk acties:
Gratis Playstation bij Algebeld
Playstation 4 kado bij Castle
Playtation 4 gratis bij GSMeasy
Playstation 4 bij abonnement bij Typhone

De Playstation 4 behoort tot één van de meest geliefde spelcomputers op dit moment. Sinds de release van de spelcomputer is hij telkens weer uitverkocht en bij veel gezinnen staat de spelcomputer hoog op het verlanglijstje. Er is alleen één nadeel en dat is het hoge prijskaartje. Het is dus wachten tot de Playstation 4 goedkoper wordt of is er ook nog een andere oplossing? Die is er zeker want je kan namelijk een gratis Playstation 4 krijgen bij een telefoon abonnement. Het enige dat je hoeft te doen is opzoek gaan naar een provider met een leuke aanbieding voor een gratis Playstation 4. Je sluit een nieuw telefoon abonnement af en de Playstation 4 is van jouw. Uiteraard is dit ook mogelijk met een verlenging mits je dit doet op een website waar de aanbieding geldig is. Je kan zo direct het hele gezin blij maken met een gratis Playstation 4.

Ontdek games nu echt in Full HD

Grafisch is de Playstation 4 absoluut enorm verbeterd. De spellen zijn hier uiteraard op aangepast en in de komende jaren zullen game ontwikkelaars er alles aan doen om het ultieme uit de Playstation 4 te halen. Ontdek nu games in Full HD zoals het hoort te zijn en animaties die vloeiend over je beeldscherm heen spetteren. De gratis Playstation 4 is echt een stap vooruit vergeleken met de Playstation 3. Ontdek het nu zelf tijdens het spelen van de games want je krijgt de spelcomputer helemaal gratis als je een nieuw telefoon abonnement afsluit.

Speel samen met je vrienden op je gratis Playstation 4

Je vrienden hebben de Playstation 4 misschien allemaal al lang. Jij bent de laatste maar wel de gelukkigste want als enige heb je er niets voor betaald. Vanaf nu kan je zelfs op afstand met je vrienden spelen op de Playstation 4. Nodig ze via Social Media uit om mee te spelen en ze kunnen zelfs deelnemen aan de multiplayer of een single player level terwijl ze het spel zelf niet in hun bezit hebben. Het is zelfs mogelijk om games digitaal te kopen in de Playstation Store en ze vervolgens ook weer uit te lenen aan je vrienden digitaal. Je kan zo ondanks dat je niet bij elkaar in de buurt bent toch nog samenspelen op je gratis spelcomputer. Hebben jouw vrienden helemaal nog geen Playstation 4? Overtuig ze om ook een telefoon abonnement af te sluiten en te genieten van een gratis Playstation 4.

Bestel jouw gratis Playstation 4 online met een telefoon abonnement

Je bent helemaal overtuigt dat je ook graag een gratis Playstation 4 wilt hebben. Maar wat moet je doen om deze te krijgen? Gewoon kijken welke telefoon provider er op dit moment een scherpe aanbieding heeft. Sluit je nieuwe telefoon abonnement af en je krijgt de Playstation 4 direct thuisgestuurd. Heb je al een abonnement? Eén maand voordat deze afloopt kan je deze verlengen met twee jaar. Dit kan zelfs bij een andere provider met de gratis overstapservice.