Wii U kado bij telefoon

wii uBekijk acties:
Gratis Wii U bij Algebeld
Wii U kado bij Castle
Telefoon + Wii u kado bij GSMeasy
Typhone – gratis Wii u

Een Wii U kado staat bij veel kinderen vaak hoog op de verlanglijst. Vooral voor jonge gezinnen zijn er voldoende games om te spelen op de Wii U. Maar er hangt helaas een hoog prijskaartje aan de spelcomputer. Helaas is het dus lang niet voor iedereen mogelijk om voor een verjaardag een Wii U kado te geven. Gelukkig is er nu een oplossing om een gratis spelcomputer te krijgen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een telefoon abonnement afsluiten. In plaats van een dure smartphone krijg je nu de spelcomputer helemaal gratis bij een telefoon abonnement. Je kan zo een duur cadeau weggeven zonder dat het je een euro kost.

Jouw favoriete helden voor het eerst in Full HD met een Wii U kado

De oude Wii liep wat achter vergeleken met zijn concurrenten van de Playstation 3 en Xbox 360. Het was de enige spelcomputer uit deze generatie waarbij de graphics nog niet Full HD waren. In die tijd waren er tenslotte nog weinig Full HD televisies. De Wii U heeft eindelijk dit soort graphics en je krijgt er ook nog een soort tablet bij. Deze tablet is een soort extra besturingsmogelijkheid op de spelcomputer. Terwijl de andere spelers nog met de afstandsbedieningen spelen worden ze begeleid door de nummer één speler met de tablet. Er zijn hierdoor nog meer mogelijkheden en verdiepingen in de verschillende games. Uiteraard allemaal in Full HD zo ook de klassiekers als Mario Kart en Super Mario Bros. Ontdek het zelf met je wii U kado.

Wii U kado inclusief smartphone

Een Wii U kado krijg je natuurlijk in plaats van een nieuwe iPhone 6. Maar doordat de Wii U van een lagere waarde is krijg je er toch nog een extraatje bij. Nieuwe abonnees krijgen namelijk een smartphone erbij kado. Niet zomaar een simpele smartphone, maar vaak kan je nog kiezen voor een vrij nieuwe Samsung. Het is natuurlijk geen toestel ter waarde van € 600, maar het toestel voldoet wel aan de eisen van de meeste smartphone gebruikers. Dankzij de databundel kan je bijvoorbeeld gewoon het internet op, maar je kan er ook prima mee bellen en smsen. Met Samsung heb je ook gewoon toegang tot de Google Playstore met diverse Apps waarmee je de smartphone nog leuker maakt. Het is nu ineens niet meer zo erg om een smartphone over te slaan voor een gratis Wii U.

Wii U kado met een verlenging of overstapservice

Leuk een Wii U kado, maar hoe kan je dit regelen? Dit kan door je huidige telefoon abonnement met twee jaar te verlengen of door een nieuw telefoon abonnement af te sluiten. Je kan verlengen in de laatste maand van je telefoon abonnement. Zit je in de laatste maand maar heeft jouw provider geen leuke aanbieding voor een Wii U? Vraag dan de overstapservice aan en stap gratis over met nummerbehoud. Dit kan net als bij verlengen uiteraard alleen als het toestel in het laatste jaar zit. Vervolgens krijg je jouw gratis Wii U zo snel mogelijk thuisbezorgd.