Xbox one kado bij telefoon abonnement

xbox oneBekijk acties:
Gratis Xbox bij Algebeld
Xbox bij abonnement bij Castle
Gratis Xbox Gsmeasy
Typhone – telefoon en Xbox

Een nieuw telefoon abonnement afsluiten doen we allemaal in de laatste maand dat ons huidige abonnement afloopt. We kunnen dan opzoek gaan naar een nieuwe smartphone, maar eigenlijk bevalt onze huidige smartphone nog prima. Misschien is het leuker om naar een kado te gaan zoeken waar we langer plezier van hebben dan twee jaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Xbox one kado bij abonnement. De spelcomputer bestaat nog niet heel lang in Nederland en is al een groot succes. Het is de opvolger van de Xbox 360 en hiermee wordt een hele nieuwe generatie spelcomputers werkelijkheid. Full HD is nu nog scherper en levensechter dan op de vorige spelcomputers.

De beste games speel je op de Xbox One

De nieuwe spelcomputer van Microsoft zorgt ervoor dat er een complete wereld voor je opengaat met de scherpste beelden. Wat dacht je van Call of Duty of Halo, Forza het zijn stuk voor stuk kaskrakers die je met de prachtige beelden nog meer in het spel zuigen. Een Xbox one kado bij abonnement is dus absoluut geen straf en je krijgt hem door alleen een telefoon abonnement te verlengen of opnieuw af te sluiten. Geen leuke aanbieding bij je huidige provider? Stap dan over naar een Xbox one kado bij abonnement.

Waarom een Xbox One kado bij abonnement?

Natuurlijk is een nieuwe iPhone 6 natuurlijk ook heel aantrekkelijk. Waarom zou je toch gaan twijfelen en uiteindelijk kiezen voor een Xbox One kado abonnement? Ten eerste gaat een nieuwe generatie spelcomputers gerust 6 a 7 jaar mee. Een nieuwe smartphone is na twee jaar toch wel verouderd. Ten tweede gaat er en hele nieuwe wereld open op het gebied van spelcomputers. De Xbox One is veel meer dan gewoon een systeem om spelletjes op te spelen. Je kan er social media aan koppelen of de nieuwste films uit de bioscoop legaal streamen. Daarnaast zijn er spellen verkrijgbaar waar het hele gezin gelukkig van wordt. Van games voor de kinderen tot spelletjes voor de ouders. Je ontdekt al snel genoeg waarom de Xbox One het perfecte kado is.

Bespaar op je vaste lasten

Een telefoon abonnement met een Xbox One is een stuk voordeliger dan een telefoon abonnement met een “gratis” iPhone 6 of Samsung Galaxy. Als je nu een iPhone abonnement hebt dan weet je direct dat je al snel € 50 per maand kwijt bent voor je smartphone. Soms dien je ook nog geld bij te betalen naast je vaste lasten. Bij een Xbox One kado bij abonnement betaal je enkel en alleen het abonnement. Je hoeft niets bij te betalen en je nieuwe spelcomputer wordt zo snel mogelijk naar je huis verstuurd. Daarnaast krijg je bij sommige mobiele providers ook nog een simpele smartphone erbij kado. Reden genoeg om vandaag nog over te stappen naar een nieuwe Xbox One in plaats van een dure smartphone. Je kan hier nog vele jaren van genieten samen met de rest van het gezin.