Hi abonnement met kado

hiBekijk acties:
Algebeld – telefoon abonnement met kado
Castle – telefoon met kado
GSMeasy – telefoon + kado
Typhone – telefoon en kado

Hi is een zusterbedrijf van het bekende KPN. Als zusterbedrijf kan je rekenen op het betrouwbare netwerk inclusief 4G. Naast het betrouwbare netwerk kan je rekenen op scherpe tarieven. Officieel was het zusterbedrijf speciaal opgericht voor studenten zodat hun ook voordelig konden bellen. Op vertoon van een studentenpas kreeg je dan ook een flinke korting op je telefoon abonnement. Tegenwoordig is Hi voor iedereen voordelig en naast hun tarief per maand proberen ze ook op een andere manier klanten te trekken. Ze doen dit door een hi met kado abonnement te slijten. Dit telefoon abonnement levert niet alleen een scherp tarief, maar ook een kado dat je zelf mag uitzoeken. Uiteraard betaal je hier nooit teveel voor doordat je nog steeds de enige echte Hi tarieven betaald.

Gratis iPad bij Hi met kado

Tegenwoordig kan je helemaal niet meer kiezen voor een gratis smartphone bij Hi. Als je toch graag een iPhone 6 wil dan zou je deze voor veel geld in de maand moeten leasen. Na afloop van een twee jaar contract moet je het toestel weer inleveren. Is het dan niet veel leuker om een gratis iPad bij Hi met kado te krijgen. Een gratis iPad hoef je niet te leasen en mag je na 2 jaar nog steeds gebruiken. Kies je voor het nieuwste model? Dan kan deze zeker nog jaren mee. Je kan hier nog langer plezier van hebben dan dat het telefoon abonnement van Apple meeloopt. Bestel vandaag nog je eigen Hi met kado telefoon abonnement. Je kan dan direct kiezen uit de nieuwe iPad Mini of iPad Air.

Gratis Samsung Galaxy Tab

De Samsung Galaxy Tab is ook één van de opties waar je uit kan kiezen bij een Hi met kado abonnement. Als je al een Android telefoon hebt dan is de overstap naar een Android tablet lekker eenvoudig. De besturing is namelijk exact hetzelfde waardoor je alles direct weet te vinden. Speel de leukste apps uit de Google Playstore of maak je eigen filmpjes voor op Social Media met de ingebouwde camera. Ontdek zelf de voordelen van een gratis Samsung Galaxy Tab. De voordelen ontdek je al snel als je een nieuw telefoon abonnement afsluit bij Hi. Uiteraard kan je kiezen voor de nieuwste modellen of toch de wat ouderen modellen. Uiteraard krijg je niet alleen een gratis tablet, maar ook een scherpe maandprijs voor je telefoon abonnement.

Hi met kado afsluiten

Online kan je een Hi met kado abonnement afsluiten. Je kan direct een leuk kado uitzoeken dat past bij dit abonnement. Denk hierbij aan een gratis tablet bij een tweejarig telefoon abonnement. Na het afsluiten van een abonnement krijg je het kado al vrij snel thuisgestuurd. Ben jij al klant bij Hi? Dan kan je als je een leuke aanbieding ziet je telefoon abonnement gewoon verlengen. Ben je ergens anders klant? Maak dan gewoon gebruik van de gratis overstapservice voor een nieuw kado bij Hi. Je behoud dan gewoon je telefoon nummer bij een Hi abonnement en je krijgt je nieuwe kado thuis gestuurd.