KPN met kado telefoon abonnement

kpnBekijk acties:
KPN – telefoon abonnement met kado
Castle – KPN met kado
GSMeasy – KPN gsm + kado
Typhone – KPN telefoon en kado

KPN is echt onze provider en is een Nederlandse telefonie specialist. Vroeger behoorde ook de TNT Post bij KPN, maar deze werd afgesplitst. In 2013 was er sprake van een eventuele overnamen, maar Nederland wilde graag dat KPN echt Nederlands bleef. Vandaag de dag staat de provider vooral bekend als betrouwbaar en één van de eerste providers die het 4G netwerk helemaal heeft uitgelegd. Daarnaast stond KPN vroeger vooral bekend als duur vergeleken met de concurrentie. Hiervoor richtte KPN een aantal zusterbedrijven op met goedkopere telefoon abonnementen. Ondanks deze zusterbedrijven is KPN steeds meer bezig om mobiele telefonie betaalbaar te maken. KPN met kado telefoon abonnement is hier een mooi voorbeeld van. Nieuwe klanten of klanten die komen verlengen bij KPN krijgen in plaats van een smartphone een leuk kado ter waarde van de smartphone. Dit kan werkelijk van alles zijn en jij als klant of potentiële klant mag het KPN met kado telefoon abonnement zelf uitzoeken.

iPad KPN met kado telefoon abonnement

KPN vindt het belangrijk dat klanten overal bereikbaar zijn, maar ook onderweg kunnen werken. Eén van de mooie voorbeelden hiervan is bijvoorbeeld de Dongle die nog steeds verkocht wordt door KPN. Een manier om onderweg te internetten zonder smartphone. Onder dit motto heeft KPN dan ook de iPad uitgekozen om kado te geven bij een telefoon abonnement. Een iPad wordt al wegegeven vanaf een basis telefoon abonnement en het apparaatje kan bij een tweejarig telefoon abonnement helemaal gratis van jouw zijn. Bekijk nu de mooiste films en series full HD op je Retina beeldscherm. Als dit nog niet genoeg is kan je ook met toegang tot de Appstore meer dan honderdduizenden apps downloaden om je iPad uit te breiden. Download bijvoorbeeld het complete Office Pakket en ga onderweg aan het werk op je gratis iPad.

Gratis laptop KPN met kado telefoon abonnement

Als je toe bent aan een nieuwe laptop dan weet je als geen ander dat dit een dure uitgave is die je eigenlijk liever niet wil doen. Misschien twijfel je nog of een tablet niet makkelijker is. Met een gratis laptop KPN met kado telefoon abonnement betaal je helemaal niets voor je nieuwe laptop. Je krijgt de laptop gewoon kado bij KPN als je een nieuw telefoon abonnement afsluit of als je gaat verlengen. Je kan hierbij kiezen uit een nieuwe Acer laptop of een Toshiba. Absoluut niet de minste merken al helemaal niet als je de laptops gratis krijgt bij een KPN met kado telefoon abonnement.

Sluit vandaag nog een KPN met kado telefoon abonnement af

Een nieuw KPN met kado telefoon abonnement willen we natuurlijk allemaal wel als we een gratis iPad of laptop krijgen. Ontdek zelf wat er voor jouw binnen je huidige budget mogelijk is. Je zal merken dat er meer mogelijk is dan je denkt en er een veel ruimere keuzemogelijkheid is voor een kado bij een telefoon abonnement. Begin vandaag nog met overstappen of het verlengen van je huidige abonnement bij KPN.