Gratis kado bij T-mobile abonnement

t-mobileBekijk online acties:
T-mobile abonnement met kado
Castle – telefoon met kado T-mobile
T-mobile – telefoon + kado
Typhone – telefoon en kado

 

T-mobile is een onderdeel van een Duitse telefoon provider die ook in Nederland actief is. Het aandeel in Nederland werd in één keer groter door de overname van Ben en Orange. Sinds 2008 behoort T-mobile tot de tweede grootste provider van Nederland alleen Vodafone staat nog boven het bedrijf. Het kan dan ook niet anders dan dat de provider een eigen 4G netwerk wist uit te rollen en probeert te stunten tegenover de concurrentie. Naast het aanvechten van de concurrentie staat T-mobile bekend om het betrouwbare netwerk en uitstekende klantenservice. Om de concurrentie aan te gaan met andere providers heeft T-mobile besloten om een gratis kado bij T-mobile uit te zoeken. In plaats van een nieuwe iPhone of Samsung kunnen we opzoek gaan naar een ander leuk kado bij een telefoon abonnement.

Tablet gratis kado bij T-mobile

Een nieuwe smartphone is leuk, maar eigenlijk heb je er al één liggen dus helemaal geen nieuwe nodig. Bij een gratis kado bij T-mobile is het een mogelijkheid om te kiezen voor een nieuwe tablet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Samsung Galaxy Tab? Het 10,1 inch beeldscherm zorgt ervoor dat je alles goed kan zien. Met de ingebouwde fotocamera schiet je de leukste foto’s en met toegang tot de Google Playstore download je een groot aanbod aan gratis Apps. Een ander gratis kado bij T-mobile is bijvoorbeeld de iPad Air of mini. Wie wil er nu niet genieten van de kwaliteiten van Apple in de woonkamer? Speel een spelletje of regel je bankzaken of social media vanaf de bank. Dankzij de Full HD camera maak je ook nog eens de mooiste vakantie filmpjes. Kortom met een tablet gratis kado heb je ineens veel meer mogelijkheden dan met een gratis smartphone.

Gratis kado bij T-mobile zoals een laptop

Je kan bij een gratis kado bij T-mobile kiezen uit een groot aanbod aan kado’s. We hebben natuurlijk al gezegd dat je een gratis tablet kan krijgen, maar ook een gratis laptop behoort tot de mogelijkheden. Wat dacht je van je eigen Acer Aspire? Absoluut niet de minste laptop en met een t-mobile abonnement is de laptop helemaal gratis voor jouw. Naast de laptop kan je ook nog eens een mobieltje uitzoeken. Dit is uiteraard geen duur mobieltje, maar je krijgt dan wel een gratis laptop en een nieuw toestel. Handig als het huidige toestel het eigenlijk niet meer zo goed doet.

Overstappen naar een gratis kado bij T-mobile

Als je een telefoon abonnement hebt bij T-mobile dan kan je eerst opzoek gaan naar een kado aanbieding. Heb je deze gevonden? Dan kan je heel eenvoudig verlengen met kado. Ben je geen T-mobile klant, maar heb je hier wel de beste aanbieding gevonden? Wacht dan niet langer en sluit vandaag nog een telefoon abonnement af om mee over te stappen. T-mobile regelt alles voor je overstap en zorgt ervoor dat je gratis je telefoon nummer kan behouden. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om over te stappen inclusief een ludiek kado.