Tele2 met gratis kado bij abonnement

tele2Bekijk acties:
Tele2 telefoon abonnement met kado
Tele2 met kado bij Castle
GSMeasy – Tele2 + kado
Typhone – Tele2 en kado

Tele2 is een eigen telefoon provider, maar draait op het netwerk van KPN. Vroeger was Tele2 eigenlijk nog helemaal niet zo bekend als het aankwam op het aanbieden van telefoon abonnementen. De laatste jaren is Tele2 begonnen met een opmars door het uitrollen van een eigen 4G netwerk en het aanbieden van kado abonnementen. Daarnaast betaal je hier altijd de scherpste prijs voor een abonnement. Of je nu een nieuwe smartphone wil of toch een Tele2 met gratis kado abonnement? Het maakt niet uit want je betaald bij tele2 vrijwel altijd de laagste prijs voor een abonnement met kado.

Tele2 met gratis kado zoals laptop of computers

Je kan het zo gek niet bedenken of je krijgt het kado als je kiest voor Tele2. Wat dacht je van een gratis laptop of een gratis computer? Handig als je huidige computer het net begeven heeft of als je laptop ineens niet meer werkt. Door je telefoon abonnement bij Tele2 te verlengen kan je ineens weer gebruik maken van een splinternieuwe laptop of computer. Je mag de laptop of computer zelf uitzoeken op de website. Je kan hierbij kiezen uit diverse specificaties en bekende merken als Acer, Asus en Toshiba. Ontdek zelf welk telefoon abonnement jij de moeite waard om te kiezen voor Tele2 met gratis kado.

Spelcomputer gratis bij Tele2

Tele2 met gratis kado kan je helemaal zelf uitkiezen. Tele2 is de enige telefonie provider die echt alles kado geeft. Je kan er zelfs bij terecht als je opzoek bent naar een nieuwe spelcomputer. Wat dacht je van een Tele2 met gratis kado zoals een Playstation 4 of een Xbox One? Zelfs een Wii U of Nintendo 3DS behoren tot de mogelijkheden. Soms is er zelfs een aanbieding waarbij je niet alleen een gratis spelcomputer krijgt, maar ook een gratis smartphone. Natuurlijk is dit niet de nieuwste Samsung of iPhone, maar gewoon een simpele smartphone waarbij je wel toegang hebt tot alle mogelijkheden van een smartphone.

Gratis televisie bij Tele2

Heb jij altijd al een Fullscreen Full HD LED televisie gewild, maar had je helaas het budget er niet voor? Sluit dan een Tele2 met gratis kado abonnement af en je kan kiezen voor een nieuwe full HD televisie. Maak een keuze uit grote merken als Samsung, Philips en LG en kies je eigen televisie uit eventueel met 3D functie. Je kan kiezen uit een kleine televisie van 40 inch of een hele grote van 50 inch als je een telefoon abonnement afsluit bij Tele2.

Sluit vandaag nog een Tele2 met gratis kado abonnement af

Loopt jouw huidige telefoon abonnement ten einde? Je kan tot één maand voor het einde van je contract je telefoon abonnement verlengen. Naast een verlenging is het ook mogelijk om over te stappen naar Tele2 of gewoon een heel nieuw abonnement af te sluiten. Sluit vandaag nog een Tele2 met gratis kado abonnement af en geniet van de mogelijkheden met je nieuwe kado dat je gekregen hebt van de mobiele provider.