Abonnement verlengen met kado

verlengen kadoBekijk verleng acties:
Algebeld – telefoon abonnement verlengen met kado
Castle – abonnement verlengen met kado
GSMeasy – telefoon verlengen + kado
Typhone – abonnement en kado

Op dit moment heb je al een telefoon abonnement, maar het lijkt je wel iets om wat anders te doen. Vaak hebben providers je al een tweejarig abonnement aangeboden. Als je telefoon abonnement nog één maand loopt dan kan je verlengen. Vroeger kreeg je hier automatisch bericht van, maar tegenwoordig is het slim om dit even zelf in de gaten te houden. Je kan bij een verlenging natuurlijk kiezen voor een nieuwe smartphone. Maar wat dacht je van verlengen met kado? Een verlenging kan dan ineens een stuk interessanter zijn. Ineens betaal je niet meer de hoofdprijs voor een nieuw telefoon abonnement. In plaats van de nieuwste smartphone krijg je ook nog eens een kado ervoor terug.

Verlengen met kado zoals een gratis tablet

Een groot deel van de providers bieden de mogelijkheid om buiten de smartphone te kiezen voor een gratis tablet. Wat dacht je van de iPad Air helemaal gratis bij het verlengen van je telefoon abonnement? Deze unieke tablet van Apple is voorzien van een full screen retina beeldscherm. Dit beeldscherm staat bekend om de hoge kwaliteit waardoor je echt in Full HD films en series kan kijken. De tablet is tevens geschikt om Full HD filmpjes te maken en foto’s. Daarnaast krijg je met de gratis tablet toegang tot de Appstore met meer dan honderdduizenden apps om uit te kiezen. Als je gaat verlengen met kado dan kan de iPad mini of iPad Air gratis en zonder bijbetaling van jouw worden.

Verlengen met kado zoals een spelcomputer

Playstation 4 of toch de Xbox One spelcomputers die misschien al even op het verlanglijstje van je kinderen staan. Helaas heb je ook het prijskaartje gezien die erbij staat. Gelukkig is er een oplossing voor iedereen die graag een spelcomputer wil kopen, maar het budget er niet voor heeft. Verlengen met kado geeft je de optie om eens voor iets anders te kiezen dan een smartphone. Namelijk voor een Playstation 4 of Xbox One bij een nieuw telefoon abonnement. Je krijgt de spelcomputer zonder bijbetaling helemaal gratis. Naast de gratis spelcomputer krijg je er vaak ook nog een simpele smartphone bij kado. Je hebt zo toch nog een nieuw mobieltje en één van de leukste consoles op dit moment. Maak kennis met de nieuwe generatie spelcomputers helemaal gratis en voor niets.

Verlengen met kado bij een nieuwe provider

Je wil verlengen, maar dan kom je er ineens achter dat een nieuwe Playstation 4 niet bij jouw provider wordt aangeboden. Misschien kom je de spelcomputer wel tegen bij een andere provider. De keuze ligt uiteraard bij jouw wat ga jij kiezen? Ga je toch weer voor de smartphone of stap je over? Met de gratis overstapservice kan je met nummerbehoud overstappen naar een nieuwe telefoon provider. Je behoud zo gewoon je eigen telefoonnummer als je overstapt. Daarnaast zorgt de provider ervoor dat je oude telefoon abonnement wordt opgezegd. Je hoeft dus zelf helemaal niets te doen en alles wordt voor je geregeld. Je kan zo eenvoudig verlengen met kado dat je echt zelf wilt en niet alweer een smartphone.