Vodafone abonnement met kado

codafoneBekijk acties:
Vodafone abonnement met kado bij Algebeld
Castle – Vodafone met kado
GSMeasy – Vodafone + kado
Typhone – Vodafone en kado

 

Vodafone staat al jaren bekend als één van de grote mobiele providers van Nederland. Met een breed netwerk en een goed bereik zit iedereen hier wel goed. Sinds 2013 is de provider ook in het bezit van een eigen 4G netwerk. Snel internetten op de nieuwste smartphones behoort hierdoor tot de mogelijkheden. Vodafone met kado is een nieuwe optie voor iedereen met een telefoon abonnement. In plaats van een nieuwe smartphone kan je nu kiezen voor een kado bij het verlengen van je telefoon abonnement. Niet alleen een verlenging is een kado waard, maar ook het afsluiten van een nieuw telefoon abonnement.

Gratis televisie Vodafone met kado

Eén van de aanbiedingen die je tegenkomt bij Vodafone met kado is een gratis televisie. Wat dacht je van eindelijk een Full HD flatscreen televisie en misschien zelfs een televisie met 3D functie? Het enige wat je hoeft te doen is een nieuw telefoon abonnement afsluiten en de televisie is van jouw. Je kan zelf kiezen uit maten van 40 tot 50 inch. Bij sommige televisies ontvang je ook nog eens gratis een simpele smartphone. Bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S Mini 4. Kies vandaag nog gratis een televisie uit en laat deze zo snel mogelijk thuisbezorgen.

Gratis Playstation 4 bij Vodafone met kado

De Playstation 4 houdt Nederland al meer dan een jaar in zijn greep. Iedereen wil deze nieuwe spelcomputer van Sony in huis hebben. De mogelijkheden zijn ineens nog groter geworden dan voorheen. Sony heeft namelijk de digitale wereld bij het maken van de spelcomputer betrokken. Deel jouw games live met social media of nodig je vrienden uit om mee te spelen. Ze hebben het spel niet eens nodig om deel te nemen in een level waar je net even niet uitkomt. Digitaal games kopen kan nu ook en je kan ze zelfs digitaal uitlenen aan vrienden. Heb je er genoeg van? Dan kan je de digitale games online tweedehands verkopen of zelf tweedehands digitale games kopen. Je krijgt een gratis Playstation 4 bij Vodafone met kado telefoon abonnement.

Gratis Nikon spiegelreflex camera bij Vodafone met kado

Niet alleen games of televisies worden weggeven bij een nieuw Vodafone telefoon abonnement. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gratis Nikon spiegelreflex camera? Maak nu de mooiste foto’s op het niveau van een professionele fotograaf met Nikon. Bij een Vodafone met kado abonnement mag je de fotocamera helemaal zelf uitzoeken. Wij zijn benieuwd welk toestel in jouw bezit komt met een nieuw telefoon abonnement.

Overstappen, verlengen of een nieuw telefoon abonnement

Het maakt Vodafone helemaal niets uit of je komt om te verlengen of over te stappen. In alle gevallen kan je een kado uitzoeken zolang je maar klant blijft of wordt van Vodafone. Kies dus vandaag nog het kado uit dat je heel graag wilt hebben en sluit je eigen abonnement af. Vodafone regelt eventueel een gratis overstapservice met nummerbehoud als je liever kiest voor een scherpe aanbieder bij deze provider.