Telefoon abonnement met kado zelf samenstellen

samenstellenBekijk alle zelf samenstellen acties:
Algebeld – telefoon abonnement kado samenstellen
Castle – telefoon met kado zelf samenstellen
GSMeasy – telefoon + kado samenstellen
Typhone – gsm en kado

Regelmatig hoor je op de televisies reclames van telefoon providers die een gratis iPhone 6 of Samsung Galaxy S aanbieden. Maar wist je ook dat je een abonnement met kado zelf kan samenstellen? Je bent niet meer verplicht om iedere twee jaar een nieuwe smartphone uit te zoeken. Vanaf nu kan je zelf een kado uitzoeken waarvan je denkt dat je er meer dan twee jaar plezier van zal hebben. Een aantal voorbeelden van leuke kado’s die je zelf met een abonnement kan samenstellen hebben we op een rijtje gezet.

Full HD televisie gratis bij een abonnement

Een televisie gaat gerust 6 a 7 jaar mee waardoor je er nog heel lang van kan genieten. Misschien heb je nog een oude dikke televisie die er niet alleen slecht uitziet, maar ook nog eens veel stroom verbruikt. Kies vandaag nog voor een abonnement met kado zelf samenstellen en kies je nieuwe televisie uit. Van een 40 inch Samsung LED televisie tot een 50 inch 3D Philips televisie het zijn allemaal mogelijkheden waar je nog jaren veel plezier aan kan beleven. Eventueel kan je ook nog een home cinema set uitzoeken, maar hiervoor moet je wel nog een abonnement afsluiten. Misschien dat het telefoon abonnement van je partner eerdaags afloopt?

Gratis tablet bij een telefoon abonnement

Abonnement met kado zelf samenstellen geeft je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een nieuwe tablet. Wat dacht je van een gratis iPad Air of iPad Mini? Of een Samsung Galaxy Tab? De vervanger van de laptop is nu helemaal mogelijk in de vorm van een tablet. Met deze tablet kan je werkelijk alles wat je ook met een telefoon abonnement kan. Leef je dus helemaal uit met je gratis tablet en download direct de nieuwste games uit de Appstore. Of ga onderweg werken met het Officepakket. Alles is mogelijk met een gratis tablet en je zal merken dat zodra je er één in huis hebt je er steeds meer gebruik van gaat maken.

Gratis spelcomputer bij abonnement

Een abonnement met kado zelf samenstellen kan zo gek als je het maar kan bedenken. Van gratis computers, televisies en tablets kan je zelfs kiezen voor een gratis spelcomputer. Wat dacht je van een nieuwe Xbox One of Playstation 4? Stuk voor stuk hebben ze unieke games waarmee je nog uren zoet kan zijn. In plaats van een nieuwe smartphone kan je vandaag nog kiezen voor een gratis spelcomputer. Ontdek nu zelf het plezier dat de hele familie heeft aan een Playstation 4 of Xbox One.

De hoogte van het telefoon abonnement bepalen

Bij een abonnement met kado zelf samenstellen begrijpen we heel goed dat je misschien niet meer wil betalen dan dat je nu doet. Je kan natuurlijk ook kijken wat voor een kado je kan krijgen op basis van je huidige telefoon abonnement. Je betaalt zo nooit meer dan voorheen en je kan toch nog een leuk en uniek kado uitzoeken bij een nieuw telefoon abonnement.